بپز بدوز بباف

آموزش پختنی دوختنی بافتنی

شیرینی شکری

Sugar Cookies: مواد لازم

آرد سه و نیم پیمانه

3 1/2 cups (460 grams) all purpose flour

یک چهارم قاشق غذاخوری نمک

1/4 teaspoon salt

۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر

1 teaspoon (4 grams) baking powder

یک پیمانه کره نرم شده در دمای محیط

1 cup (227 grams) unsalted butter, room temperature

یک و یک دوم پیمانه پودرقند

1 1/2 cups (300 grams) granulated white sugar

دو عدد تخم مرغ

2 large eggs

دو قاشق چایخوری وانیل

2 teaspoons pure vanilla extract


Royal Icing Using Egg Whites: مواد رویه

2 large egg whites

دو عدد سفیده تخم مرغ

2 teaspoons fresh lemon juice

دو قاشق چایخوری آبلیموی تازه

3 cups (330 grams) confectioners (powdered or icing) sugar, sifted

سه پیمانه پودر قند الک شده


دستور تهیه

For Sugar Cookies:

در کاسه ای آرد و نمک و بکینگ پودر را مخلوط کنید

In a separate bowl whisk together the flour, salt, and baking powder. Set aside.

در کاسه دیگری کره و شکر را تا زمانی که سفید و نرم شود با همزن دستی یا برقی بزنید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و کامل مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

In the bowl of your electric mixer (or with a hand mixer), beat the butter and sugar until light and fluffy (about 3 to 4 minutes). Add the eggs and vanilla extract and beat until combined. Add the flour mixture and beat until you have a smooth dough.

خمیر را درون پلاستیک قرارداده و به مدم یک ساعت درون فریزر قرار دهید.

Refrigerate the dough for about one hour or until firm enough to roll.

فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. کف سینی را کاغذ روغنی قرار دهید.

Preheat oven to 350 degrees F (177 degrees C) and place rack in center of oven. Line two baking sheets with parchment paper.

خمیر را به قطر یک سانتی متر با وردنه روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید. خمیر را قالب بزنید و شیرینی ها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فریز قرار دهید تا هنگام پختن شکل خود را از دست ندهد.

Remove one half of the chilled dough from the refrigerator and, on a lightly floured surface, roll out the dough to a thickness of 1/4 inch (1 cm). (Keep turning the dough as you roll, making sure the dough does not stick to the counter.) Cut out desired shapes using a lightly floured cookie cutter and transfer cookies to the prepared baking sheet. Place the baking sheets with the unbaked cookies in the refrigerator for 10 to 15 minutes to chill the dough which prevents the cookies from spreading and losing their shape while baking.

شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای شود بپزید. آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه بماند سپس آن را روی توری منتقل کنید تا خنک شود. در صورتیکه از رویه مواد استفاده می کنید اجازه دهید کامل رویه سفت شود سپس شیرینی را بسته بندی کنید. به مدت چند ساعت ممکن است این فرایند طول بکشد.

Bake cookies for about 10 minutes (depending on size) or until brown around the edges. Remove from oven and let cookies cool on baking sheet for a few minutes before transferring to a wire rack to finish cooling. Frost with royal icing, if desired. Be sure to let the royal icing dry completely before storing. (This may take several hours.)

برای رویه شیرینی ها

For Royal Icing :

در کاسه ای سفیده های تخم مرغ را با آبلیمو با همزن دستی و یا برقی بزنید. پودر شکر الک شده را اضافه کرده و با سرعت کم مخلوط کنید تا کامل مخلوط و نرم شود. رویه را سریع استفاده کنید یا در محفظه بدون هوا نگه داری کنید چون در صورتی که در معرض هوا قرار بگیرد می بندد.

In the bowl of your electric mixer (or with a hand mixer), beat the egg whites with the lemon juice. Add the sifted powdered sugar and beat on low speed until combined and smooth. The icing needs to be used immediately or transferred to an airtight container as royal icing hardens when exposed to air.

شیرینی شکری

لذت ببرید

+ نوشته شده در  پنجشنبه 17 آذر1390ساعت 11:2  توسط زهرا  |